Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
10 Ağustos 2025
weather
25°
Burda Haber Gündem Bursa’da çocuk 3’üncü kattan düşerek ağır yaralandı.

Bursa’da çocuk 3’üncü kattan düşerek ağır yaralandı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 3. kattan düşen çocuk ağır yaralandı. Elif Nur P. (14) isimli çocuk, balkondan düşerek 1. kattaki çatıya çakıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, 3. kattan düşen bir çocuk ağır yaralandı. Olay, gece saatlerinde İnegöl Huzur Mahallesi'nde meydana geldi. 14 yaşındaki Elif Nur P., saat 01.00 sıralarında evlerinin 3. katındaki balkonda dengesini kaybederek düştü. Çocuk, 3. kattan 1. kattaki çatının üzerine düşerek ağır yaralandı. Ailesi tarafından hemen özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülen Elif Nur P., burada tedavi altına alındı. Ancak yaralının durumu ciddiyetini koruyor.

Çocuk 3. Kattan Düşerek Ağır Yaralandı

Olayın detaylarına göre, Elif Nur P.'nin 3. kattan düşmesi sonucu başta başı olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerinde ciddi yaralanmalar meydana geldi. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle stabil hale getirilen çocuğun tedavisine hızla başlandı. Ancak doktorlar, durumunun kritik olduğunu belirtti.

Ailesi ve Yakınları Endişeli Bekleyiş İçinde

Elif Nur P.'nin ailesi ve yakınları, hastanede endişeli bir bekleyiş içerisinde. Olayın şokunu atlatamayan aile fertleri, çocuklarının sağlığına kavuşması için dualarla bekliyor. İnegöl halkı da bu üzücü olay karşısında derin bir üzüntü içinde.

Polis Soruşturma Başlattı

Olayın ardından polis ekipleri, çocuğun düştüğü şartlar ve olayın detaylarıyla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Görgü tanıklarının ifadelerine başvurulurken, olayın tam olarak nasıl gerçekleştiği araştırılıyor. Polis, olayın detayları aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *