Lüks Otomobil İle Bisikletli Çocuğa Çarpıp Ölümüne Sebep Olan Sürücü Teslim Oldu
Adana'da meydana gelen trajik bir olayda, 26 yaşındaki bir sürücü, lüks otomobiliyle 12 yaşındaki bir bisikletli çocuğa çarparak ölümüne neden oldu. Kazanın ardından kaçan sürücü, daha sonra polise teslim oldu.
Kaza Anı Seyhan İlçesi Gürselpaşa Mahallesi'nde Meydana Geldi
Olay, Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi Ali Bozdoğan Bulvarı'nda saat 09.00 sularında meydana geldi. Sürücü E.K. yönetimindeki 34 KYM 021 plakalı Mercedes marka otomobil, bisikletiyle karşıya geçmeye çalışan 12 yaşındaki Miraç Çam'a çarptı.
Sürücü Olay Yerinden Kaçtı
Kazayı gören vatandaşlar hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Ancak sürücü E.K., olay yerinden kaçarak kaçmaya çalıştı. Ne yazık ki, çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi ve cesedi Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Kaçan Sürücü Polise Teslim Oldu
Olayın ardından kaçan sürücü E.K., kısa bir süre sonra polise teslim oldu. Sürücünün emniyetteki işlemleri devam ediyor. Bu tür kazaların önlenmesi için sürücülerin daha dikkatli olması gerektiği vurgulanıyor.