Denizli’de bir torna atölyesinde silah tamiri ve satışı yapan kişi, yapılan operasyonlar sonucunda yakalanarak adli makamlara sevk edildi.
Denizli’de Torna Atölyesinde Silah Ticareti Operasyonu
Denizli’nin Çivril ilçesinde alınan ihbarlar doğrultusunda Çivril İlçe Jandarma Komutanlığı ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından operasyon düzenlendi.
Silah Deposu Ele Geçirildi
Çivril ilçesi Sundurlu Mahallesi’nde bir şahsın ikamet ettiği torna atölyesinde silah tamiri ve satışı yaptığı ihbarı üzerine düzenlenen operasyonda; 1 adet mavzer piyade tüfeği mekanizması, 1 adet 9 mm tabanca, 2 adet altıpatlar tabanca, 2 adet av tüfeği, 2 adet tabanca şarjörü, 2 adet dipçik, 310 adet farklı ebat ve çeşitlerde fişek ele geçirildi.
Şüpheli Adli Makamlara Sevk Edildi
Operasyon sonucunda yakalanan şüpheli, adli makamlara sevk edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.