Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
05 Şubat 2026
weather
5°
Burda Haber Gündem 6 Yıl 3 Ay Hapis Cezasıyla Aranan Firari FETÖ Üyeleri Yakalandı

6 Yıl 3 Ay Hapis Cezasıyla Aranan Firari FETÖ Üyeleri Yakalandı

Samsun'un Çarşamba ve Bafra ilçelerinde FETÖ terör örgütüne yönelik operasyonda, 2 firari hapis cezasıyla cezaevine gönderildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Firari FETÖ Üyeleri Yakalandı

Samsun’un Çarşamba ve Bafra ilçelerinde FETÖ terör örgütüne yönelik yapılan operasyonlarda, kaçak durumda olan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı.

Operasyon Detayları

Çarşamba ve Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 3 Şubat tarihinde aranan ve 'silahlı terör örgütüne üye olma (FETÖ)' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası almış olan 2 firari şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan titiz araştırmalar sonucunda, söz konusu şahıslar başarılı bir operasyonla gözaltına alındı.

Yakalanan Şahıslar Cezaevine Gönderildi

Gözaltına alınan 2 şahıs, jandarma birimindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından ceza infaz kurumuna teslim edildi. Firari FETÖ üyelerinin adalet karşısında hesap vermeleri sağlandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *