banner43

Vali Taşbilek, Dünya Şampiyonu Feyzanur’u makamında ağırladı

GÜMÜŞHANE VALİSİ KAMURAN TAŞBİLEK, İSTANBUL'DA YAPILAN 8. TURKİSH OPEN WAKO DÜNYA KUPASI'NDA 56 KİLOGRAMDA TÜM RAKİPLERİNİ YENEREK DÜNYA ŞAMPİYONU OLAN MİLLİ SPORCU FEYZANUR AZİZOĞLU VE ANTRENÖRLERİNİ MAKAMINDA KABUL EDEREK, TEBRİK ETTİ.

Vali Taşbilek, Dünya Şampiyonu Feyzanur’u makamında ağırladı

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, İstanbul’da yapılan 8. Turkish Open WAKO Dünya Kupası’nda 56 kilogramda tüm rakiplerini yenerek Dünya şampiyonu olan milli sporcu Feyzanur Azizoğlu ve antrenörlerini makamında kabul ederek, tebrik etti.

Vali Taşbilek, Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından organize edilen ve 17-21 Mayıs tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan turnuvada tüm rakiplerini yenerek dünya şampiyonu olan Gümüşhaneli milli sporcu Feyzanur Azizoğlu’nu makamında kabul etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay, Kelkit Osmanlı Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Osman Nas ve antrenör İbrahim Çiçek’in de katıldığı programda Vali Taşbilek, kulüp başkanı, antrenör ve sporcuya ödüllerini takdim etti.

Feyzanur Azizoğlu’nun başarısının Gümüşhane’yi gururlandırdığını söyleyen Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, “Gümüşhane’mizin, Kelkit’imizin değerli evladı Feyzanur kızımız daha önceki başarılarına bir başarı daha ekleyerek, İstanbul’da yapılan 8. Turkish Open WAKO Dünya Kupası’nda dünya şampiyonu olarak ilimizi, bizleri onurlandırdı ve gururlandırdı. İlimiz ve ülkemiz adına başarılarının daim olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61