reklam
reklam

Musk'ın Arjantin Devlet Başkanı’nın hediyesi "altın testere" ile şovu

ABD Başkanı Donald Trump'ın danışmanı Elon Musk, Arjantin Devlet Başkanı'ndan hediye ettiği elektrikli testere ile bürokrasiyi eleştirdi.

Musk'ın Arjantin Devlet Başkanı’nın hediyesi "altın testere" ile şovu

Elon Musk, Elektrikli Testereyle Şov Yaptı

ABD’de federal hükümet harcamalarını kısmakla görevlendirilen milyarder iş insanı Elon Musk, Maryland eyaletindeki Muhafazakar Siyasi Eylem Konferansı'na katılarak Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei’dan hediye olarak aldığı elektrikli testereyle dikkatleri üzerine çekti. Musk, testereyi havaya kaldırarak "Bu testere bürokrasi için" diyerek gösteri yaptı. Testerenin üzerinde "Yaşasın özgürlük" sloganı bulunuyordu.
 

Elon Musk'ın CPAC Konferansı Katılımı

ABD'de kamu harcamalarındaki kesintiler konusunda çalışmalar yapan Hükümet Verimliliği Departmanı'nın başkanı Elon Musk, Maryland'de düzenlenen Muhafazakar Siyasi Eylem Konferansı'na konuşmacı olarak katıldı. Konferansta Arjantin Devlet Başkanı tarafından kendisine hediye edilen elektrikli testere ile sahneye çıkan Musk, bürokrasiye göndermede bulundu.
 

Arjantin Devlet Başkanı'nın Jestleri

Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei'nin, Elon Musk'a kamu harcamalarındaki kısıntılar için hediye ettiği elektrikli testere, konferansta ilginç bir atmosfer oluşturdu. Testerenin üzerinde yer alan "Yaşasın özgürlük" sloganı, Milei'nin 2023'teki devlet başkanlığı seçimlerinde kullandığı bir sloganı hatırlattı.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız