İsrail, Tahran'da Santrifüj Üretim Sahası ve Füze Fabrikalarını Hedef Aldı
İsrail ordusu, Tahran'da bulunan santrifüj üretim sahası ile birlikte birden fazla füze fabrikasına saldırı düzenledi. İran medyasının aktardığına göre, saldırıda İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı İmam Hüseyin Üniversitesi de hedef alındı.
İsrail'in Saldırıları 6. Gününde
İsrail Savunma Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, İsrail'in Tahran'da gerçekleşen saldırılarda nükleer silah ve füze programlarının temel unsurlarının hedef alındığı belirtildi. Gece boyunca devam eden saldırılarda hava kuvvetlerine ait 50'den fazla savaş uçağı kullanıldı ve füze fabrikaları ile ilgili stratejik noktalar vuruldu.
İran Medyası: Üniversite de Hedef Alındı
İran medyasının aktardığına göre, İsrail ordusu Tahran'ın yakınlarındaki Khojir füze üretim tesisine saldırı düzenledi. Şiddetli patlama sesleri duyulan saldırıda İmam Hüseyin Üniversitesi de hedef alındı.