banner43

70 orman yangını gönüllüsü daha eğitim aldı

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN “100 BİN ORMAN YANGINLARI GÖNÜLLÜSÜ" HEDEFİ ÇERÇEVESİNDE MUDURNU ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ, ORMAN YANGINLARI GÖNÜLLÜSÜ VATANDAŞLARA EĞİTİM VERMEYE DEVAM EDİYOR.

70 orman yangını gönüllüsü daha eğitim aldı

Orman Genel Müdürlüğü’nün “100 Bin Orman Yangınları Gönüllüsü" hedefi çerçevesinde Mudurnu Orman İşletme Müdürlüğü, orman yangınları gönüllüsü vatandaşlara eğitim vermeye devam ediyor.

Mudurnu Orman İşletme Müdürlüğü, 2023 yılı yangın sezonu için gönüllü eğitimlerine devam ediyor. Orman teşkilatı ekipleri ile yangınlarla mücadele etmek isteyen vatandaşların eğitimi çerçevesinde Mudurnu Orman İşletme Müdürlüğünde teorik ve uygulamalı eğitim düzenledi. İşletme Müdür Yardımcıları Mimin Bayram ve Serkan Erikgenoğlu başkanlığında İşletme Şefi Onur Satış tarafından verilen eğitimlere 70 kişi katıldı. Eğitimde; orman yangınları hakkında genel bilgilendirme, yangınlarla mücadele yöntemleri, kullanılan araç ve gereçler, kişisel koruyucu donanımlar ve iş güvenliği konularında bilgiler verildi. Orman yangınlarının söndürülmesinde en etkili müdahalenin yer ekipleri tarafından yapıldığını ifade eden yetkililer muhtemel orman yangınları ile mücadelede yer ekiplerine katılacak ve destek olacak orman yangınları gönüllüsü vatandaşların eğitimlerin, belli aralıklarla yıl boyunca devam edeceğini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61