banner43

BARÜ ‘başarılı bir gelecek hedefleyen’ öğrencilere tanıtıldı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ (BARÜ) ANKARA ALTINDAĞ BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ÜNİVERSİTE TERCİH GÜNLERİ” ETKİNLİĞİNDE ADAY ÖĞRENCİLER, AİLELERİ VE REHBER ÖĞRETMENLER TARAFINDAN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.

BARÜ ‘başarılı bir gelecek hedefleyen’ öğrencilere tanıtıldı

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Ankara Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen “Üniversite Tercih Günleri” etkinliğinde aday öğrenciler, aileleri ve rehber öğretmenler tarafından yoğun ilgi gördü.

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen “Üniversite Tercih Günleri” etkinliği Başkent Millet Bahçesinde gerçekleştirildi. İki gün süren fuarda Bartın Üniversitesinin (BARÜ) standını ziyaret eden lise son sınıf öğrencileri, aileleri ve rehber öğretmenlerinin soruları cevaplandırıldı. BARÜ’nün 9 fakülte, 1 yüksekokul, 3 meslek yüksekokulu ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde yer alan programlar tanıtıldığı fuarda, birbirini besleyen bölüm ve programlarla birlikte kariyer planlaması noktasında tavsiyelerde bulunuldu.

Katılımcılara BARÜ’nün yurt dışı eğitim imkanları, çift anadal ve yandal uygulamaları noktasında sunduğu fırsatların aktarıldığı etkinlikte BARÜ İletişim Koordinatörlüğü tarafından kaliteli eğitim ortamı, güvenli şehir, sosyal hayat ve konaklama imkânları gibi konularda bilgiler verildi. Ayrıca fuara katılan BARÜ öğrencilerinden Muhammet Can Sağıroğlu ise “Akran Öğrenmesi” tecrübelerini ziyaretçilerle paylaştı.

BARÜ standının yoğun ilgi gördüğü “Üniversite Tanıtım Günleri”nde ziyaretçilere üniversitenin aday öğrenci sayfası ve sosyal medya hesaplarını ziyaret etmeleri amacıyla yönlendirmeler yapıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61