banner43

Kocaeli’de narkotikten 2 farklı uyuşturucu operasyonu

OPERASYON VE UYGULAMALAR NETİCESİNDE İSE 124 GRAM SENTETİK KANNABİNOİD, 15 GRAM METAMFETAMİN, 2 BİN 400 TÜRK LİRASI, 1 ADET TÜFEK, 1 ADET TABANCA, 25 ADET FİŞEK ELE GEÇİRİLDİ

Kocaeli’de narkotikten 2 farklı uyuşturucu operasyonu

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Gölcük ve Körfez ilçelerinde yapılan 2 farklı operasyonda 9 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramada uyuşturucu maddeler ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

Gölcük ve Körfez ilçelerinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretiyle mücadele çerçevesinde gerçekleştirdikleri operasyonlarda büyük bir başarı elde etti. Yapılan operasyonlar sonucunda 2 ayrı olayda toplam 9 şüpheli şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Operasyon ve uygulamalar neticesinde ise 124 gram sentetik kannabinoid, 15 gram metamfetamin, 2 bin 400 Türk Lirası, 1 adet tüfek, 1 adet tabanca, 25 adet fişek ele geçirildi. Yakalanan 7 şüpheli şahıs, haklarında TCK 191 çerçevesinde işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı. Uyuşturucu madde ticareti şüphesiyle yakalanan A.R.Y. ve Ö.A. ise adli makamlara sevk edilmelerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61