banner43

Fener’in başına Rapaiç mi geçiyor ?

Fenerbahçe Kulübü, Sportif Direktör Giuliano Terraneo’nun yerine eski futbolcuları Milan Rapaiç’in geleceği iddialarını yalanladı. Sarı lacivertliler, Pereira’yla ilgili iddiaların da doğru olmadığını duyurdu.Sarı lacivertli kulüpten...

Fener’in başına Rapaiç mi geçiyor ?
Fenerbahçe Kulübü, Sportif Direktör Giuliano Terraneo’nun yerine eski futbolcuları Milan Rapaiç’in geleceği iddialarını yalanladı. Sarı lacivertliler, Pereira’yla ilgili iddiaların da doğru olmadığını duyurdu.
Sarı lacivertli kulüpten yağılan yazılı açıklamada, bir gazetede yer alan “Terraneo’nun yerine Rapaiç” başlıklı haberin doğru olmadığı belirtilerek, "Haberde kulübümüzün Sportif Direktörü Giuliano Terraneo yerine Milan Rapaiç’i getireceği iddia edilmiştir. Bu haber yalandır" denildi.

ANCELOTTI İDDİASI DA YALANLANDI
Açıklamada bir başka gazetede de “Ancelotti ile sıcak temas” başlıklı bir haber yer aldığı ve haberde Sportif Direktör Giuliano Terraneo’nun Ancelotti’nin menajeri Ernesto Bronzetti ile görüştüğü iddia edildiği, bu haberin de yalan olduğu kaydedildi. Fenerbahçe, teknik direktör olarak Ancelotti, Bielsa, Capello ve Mustafa Denizli iddialarının da yalan olduğu belirtildi. Açıklamada, "Söz konusu gazetelerin, çirkin hayal ürünü iddialarla takımımız üzerinde algı oluşturmaya çalışan, aynı zamanda okuyucularını aldatan yalan haberlerini şiddetle kınadığımızı ve daha önce olduğu gibi bugün ve bundan sonra da bu tür doğru olmayan haberler için ilgili basın kuruluşlarını SPK’ya şikâyet ettiğimizin bilinmesini kamuoyuna duyururuz" denildi.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61