banner43

Günün Özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Günün Özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Felaketin 7’nci gününde de çalışmalar devam ediyor

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinin 7’nci gününde de kayıp vatandaşları arama ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Devam eden çalışmalar havadan da görüntülendi.

....

Kabil Havaalanı’ndaki kaos anları

Afganistan’da Taliban’ın ilerleyişi nedeniyle ülkeyi terk etmek isteyen binlerce kişinin akın ettiği Kabil Havaalanı’ndaki kaos anları görüntülendi.

......

Afganistan’dan uçağın kanadına tutunarak kaçmaya çalışan Afgan’ın cansız bedeni görüntülendi

Afganistan’da Taliban’ın kontrolü ele geçirmesinin ardından ülkeyi terk etmek isteyenlerin akın ettiği Kabil Havaalanı’nda panik ve kaos yaşanırken, bir uçağın kanadına tutunarak kaçmaya çalışan Afgan’ın cansız bedeni uçağın içinden görüntülendi.

.........

5 bin 100 dolarlık tırnakçılık kameralara yansıdı

Fatih’te bir döviz bürosundan 5 bin 100 doları ‘tırnakçılık’ yöntemiyle çalan İranlı şahıs ve beraberindekiler polis ekipleri tarafından yakalandı. Olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

....

Afganistan’daki Türkler tahliye uçağıyla yurda getirildi

Afganistan’da bulunan 324 Türk vatandaşı, THY’nin TK707 sefer sayılı tahliye uçuşuyla yurda getirildi. Terminale alınarak PCR testi yapılan yolcuların 10 gün süreyle evde karantinada tutulması bekleniyor.

.....

Trafikte makas atan motosiklet sürücüsü otomobile böyle çarptı

Bursa’da makas atarak ilerleyen motosiklet sürücüsü, önünde seyreden otomobile çarparak takla attı. Bu anlar, tesadüfen video kaydı alan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

....

Ailesine bıçak çeken şahsı komşuları dövdü

Esenyurt’ta uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen şahıs, annesi ve kız kardeşine bıçak çekip saldırmaya çalıştı. Durumu fark edip aileye yardıma gelen komşular, uyuşturucu madde etkisi altında bulunan adamın tepkisiyle karşılaşınca şahsa sokak ortasında tekme tokat saldırdılar. Şahıs, komşuları tarafından dövülerek etkisiz hale getirilirken o anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

.....

Basınçlı hava bastığı pet şişe deneyi az daha gözünden ediyordu

Antalya’da bir araç lastik tamircisi, eline alarak basınçlı hava uyguladığı 5 litrelik pet şişe adeta bomba gibi patladı. Yaptığı deney ile adeta gözünü kaybetmek ile karşı karşıya kalan adam, “Ben pişman oldum. Siz asla denemeyin” diyerek uyarıda bulundu.

......

Haiti’deki depremde can kaybı bin 419’a yükseldi

Haiti’yi vuran 7.2 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı bin 419’a yükseldi.

...

İspanya’da yılın en büyük yangını: 12 bin hektarlık ormanlık alan küle döndü

İspanya’nın Castilla ve Leon bölgesindeki Avila şehrinin kırsal bölgesinde geçtiğimiz cumartesi günü çıkan orman yangını ülkede bu yıl çıkan en büyük orman yangını olarak kayıtlara geçti. Yangında 12 bin hektarlık ormanlık alan küle döndü.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61