banner43

Kağıthane’de bir araca düzenlenen silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı

Kağıthane’de cadde üzerinde duran otomobile yanaşan saldırganların, dakikalarca konuştuğu 21 yaşındaki gence kurşun yağdırıp öldürdüğü anların görüntüleri ortaya çıktı. Olayla ilgili polis ekiplerinin saldırganların kimliklerini tespit ettiği öğrenildi.

Kağıthane Nurtepe’de dün saat 20.30 sıralarında meydana gelene olayda, cadde üzerinde duran bir otomobile, motosikletli saldırganlar tarafından silahlı saldırı düzenlenmişti. Saldırganın 5 el ateş açması sonucu aracın yolcu koltuğunda bulunan Ahmet Özayin (21), vücuduna isabet eden kurşunlar sonucu ağır şekilde yaralanmıştı. Aracın sürücü koltuğundaki kişi ise arabayı caddeye doğru sürerek saldırıdan kaçmaya çalışmıştı.

Hastanede hayatını kaybetmişti

Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edilmiş, gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı genci yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına almıştı. Hemen ameliyata alınan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Olayın detayları ortaya çıkarken, yaşanan o saldırı anının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Dakikalarca konuşup kurşun yağdırdı

Görüntülerde, cadde üzerinde seyreden bir otomobilin yanına bir şahıs geliyor. Dakikalarca aracın içerisinde konuşan şahıslar ardından silahlarını çekiyor. Aracın içerisindeki gence kurşun yağdıran şahıslar kaçıyor. Araç sürücüsü ise can havliyle olay yerinden uzaklaşıyor. Çevrede ise panik yaşanıyor.

Saldırganın kimliği tespit edildi

Öte yandan polis ekipleri ise olaydan sonra görgü şahitlerinin ifadelerine başvurarak güvenlik kamera görüntülerini incelemeye almıştı. Ekiplerin yaptığı çalışmada saldırganların kimliklerinin tespit edildiği ve yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

YORUM EKLE
Bursa şehir çöplüğünde yangın
Bursa şehir çöplüğünde yangın
  • 0 kez görüntülendi.
Tokyo’da patlama: 4 yaralı
Tokyo’da patlama: 4 yaralı
  • 0 kez görüntülendi.
Genç avukat bürosunda intihar etti
Genç avukat bürosunda intihar etti
  • 1 kez görüntülendi.

banner62

banner61