banner43

Yozgat’ta Okul inşaatları denetlendi

YOZGAT İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YUSUF YAZICI OKUL İNŞAATLARINI DENETLEDİ

Yozgat’ta Okul inşaatları denetlendi

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Sorgun, Çekerek ve Akdağmadeni ilçelerinde devam eden okul inşaatlarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Eğitim alanında yapılan çalışmaların önemine vurgu yapan Yazıcı, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sağlanan ödeneklerle planlanan projelerin çocuklar için büyük önem taşıdığını belirtti.

Sorgun, Çekerek ve Akdağmadeni ilçelerinde devam eden okul inşaatlarını yerinde inceleyerek, projelerin yapım ve uygulanma aşamaları hakkında bilgi alan Yazıcı, incelemeler sırasında projelerin ilerleme durumları ve kalitesi hakkında yetkililer ile görüştü. Yazıcı, bu süreçlerin yakından takip edildiğini söyledi. Yozgat genelinde toplam 24 proje üzerinde çalışmaların devam ettiğini vurgulayan, Yazıcı, bu projelerin yapım aşamalarının titizlikle incelendiğini ve denetlendiğini kaydetti. Geleceğimizin teminatı olan çocuklar için en iyi eğitim ortamının sağlanması için çaba gösterdiklerini dile getiren Yazıcı, projelerin tamamlanması ve çocukların daha iyi bir eğitim alması için emek veren herkese teşekkür etti.

Tüm öğrencilere sağlık ve başarı dolu bir gelecek dileyen, Yazıcı, yapılan incelemelerin ardından, Yozgat genelindeki diğer okul projelerinin de yakından takip edilmeye devam edeceğini vurguladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61