banner43

Güçlü, “Doğrular için hep iş başındayız”

AK PARTİ YALOVA İL BAŞKANI UMUT GÜÇLÜ, PARTİSİNİN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ NEDENİYLE YAPTIĞI AÇIKLAMADA “CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN LİDERLİĞİNDE, YENİ TÜRKİYE’NİN İNŞASI İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ. DOĞRULAR İÇİN HEP İŞ BAŞINDAYIZ” DEDİ.

Güçlü, “Doğrular için hep iş başındayız”

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, partisinin kuruluş yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, yeni Türkiye’nin inşası için mücadele ediyoruz. Doğrular için hep iş başındayız” dedi.

Güçlü, yaptığı yazılı açıklamada, bugünün milletin umudu, Türkiye’nin yükselişi, dünyanın örnek aldığı AK Parti’nin kuruluşunun 22. yıl dönümü olduğunu hatırlattı. 22 yıl önce adalet ve kalkınma mücadelesi başlatan partisinin Türkiye’yi çağdaş uygarlık seviyesine çıkarmak için çalıştığını belirten Güçlü, “Her seçimde birinci parti olan AK Parti, her krizi fırsata çevirdi, her darbe girişimini bertaraf etti, her saldırıya karşı dik durdu. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, yeni Türkiye’nin inşası için mücadele ediyoruz. Doğrular için hep iş başındayız. AK Parti’nin kuruluş yıl dönümü kutlu olsun! Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadesini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61