banner43

34 bin metrekare alana yapılan rehabilitasyon merkezinin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

TOKAT'TIN SULUSARAY İLÇESİNDE YAPIMI DEVAM EDEN FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİNİN İNŞAATI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.

34 bin metrekare alana yapılan rehabilitasyon merkezinin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Tokat’tın Sulusaray ilçesinde yapımı devam eden fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Tokat’tın Sulusaray İlçesi’nde yapımı devam eden Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatında incelemelerde bulunuldu. Geziye Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Sulusaray Kaymakam Vekili Murathan Cebeci, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhittin Demiray, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Yusuf Temur, Dr. Öğr. Üyesi Şahin Sözen, Üniversite Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erkan Gökçe, Hastane Müdürü Seyfullah Alpay katıldı. İl protokolüne Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İlhan Çeltek tarafından bilgi aktarıldı.

Sulusaray İlçesinde yapılacak olan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi 34 bin M2 lik alana sahip olacak ve il, ilçe ve çevre illerden gelecek olan hastalara ve yakınlarına hizmet verecek. Merkezin 2023 yılı sonunda Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından teslim alınılması ön görülüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61