banner43

Vali Kaldırım: “3 yılda bin 560 derslik yaptık”

SAKARYA’DA BAŞARIYLA GÖREV YAPTIĞI 3 YILI AŞKIN SÜRE İÇİNDE BASIN İLE İYİ BİR ÇALIŞMA ORTAMI SAĞLAYAN VALİ ÇETİN OKTAY KALDIRIM, YENİ GÖREVİNE ATANMASI NEDENİYLE SAKARYA GAZETECİLER BİRLİĞİ’NE (SGB) VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU.

Vali Kaldırım: “3 yılda bin 560 derslik yaptık”

Sakarya’da başarıyla görev yaptığı 3 yılı aşkın süre içinde basın ile iyi bir çalışma ortamı sağlayan Vali Çetin Oktay Kaldırım, yeni görevine atanması sebebiyle Sakarya Gazeteciler Birliği’ne (SGB) veda ziyaretinde bulundu.

Sakarya Gazeteciler Birliği ziyaretinde Başkan Müjdat Çetin, yönetim kurulu ve üyelerine görev süresi içinde birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Vali Kaldırım, “Sakarya basını gerçekten çok güçlü. Sakarya’da tarım, turizm ve sanayiyi güçlendirme adına önemli çalışmalar yaptık. Eko turizm adına başta Sapanca olmak üzere güzel yatırımlar yapıldı. Tarım konusunda ve sanayi konusunda da güçlü olan Sakarya’da deprem açasından okullarımızı yenileyerek çok güvenli hale getirdik. 3 yılda bin 560 derslik yaptık. Eğitim de başarıyı arttırdık. Halkımız ile güzel bir diyalog oluşturduk. Güzel anılarımızla buradan ayrılıyoruz” dedi.

Başkan Müjdat Çetin, Vali Kaldırım’a görev süresi içinde şehre kattığı hizmetlerin yanında özellikle pandemi sürecinde basına yönelik destekleri için teşekkür ederek, “Sizi çok daha iyi yerlerde görme arzusundayız. İnşallah bundan sonraki süreçte bu gerçekleşir. İlimiz ve Sakarya basına adına size teşekkür ediyoruz. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61