banner43

Minikler açık hava etkinliklerinde eğlenceye doyacak

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN ÇOCUKLARA YÖNELİK DÜZENLENEN AÇIK HAVA ETKİNLİKLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR. HAFTA SONU 2 GÜN BOYUNCA DEVAM EDECEK OLAN ETKİNLİKLERDE, ŞARKILI MASALLARDAN ANİMASYON FİLM GÖSTERİMİNE KADAR BİRÇOK SÜRPRİZ MİNİKLERİ BEKLİYOR.

Minikler açık hava etkinliklerinde eğlenceye doyacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara yönelik düzenlenen açık hava etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Hafta sonu 2 gün boyunca devam edecek olan etkinliklerde, şarkılı masallardan animasyon film gösterimine kadar birçok sürpriz minikleri bekliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen açık hava etkinlikleri miniklerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Ağustos ayı boyunca her hafta sonu devam eden etkinlikler, birbirinden eğlenceli program ve gösterilerle bu hafta sonu da devam ediyor. Millet Bahçesi’nde start alacak programların ilki 18 Ağustos Cumartesi günü saat 19.30’da Şan Eğitmeni Zeynep Betül Akyıldız’ın performansıyla sahne alacak. Çocuklara Şarkılı Masallar adlı programda miniklerin en fazla ilgisini çeken masallara, şarkılar eşlik edecek. Günün bir diğer programı ise saat 21.00’da gerçekleştirilecek. Tiyatro sanatçısı Seçkin Bayramoğlu tarafından gerçekleştirilecek olan Pasaklı Karagöz Oyunu ile minikler adeta kahkahaya doyacak.

20 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek programlar ise saat 19.00’da Çocuk Oyunları Şenliği programı ile başlayacak. Şenlikte halat çekme, sek sek oyunu ve çuval yarışı olmak üzere birçok oyun miniklerle buluşacak. Ardından başlayacak olan Ratatuy adlı animasyon filmi ise saat 21.00’da beyazperdeye yansıtılacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61