banner43

Belediye o güzergah için uyarmıştı, polis ulaşıma kapattı

SAKARYA'DA UZUNÇARŞI BÖLGESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN DEPLASE ÇALIŞMALARI NETİCESİNDE DEĞİŞEN GÜZARGAHLARI DİKKATE ALMAYAN SÜRÜCÜLER YOĞUN TRAFİĞE SEBEP OLUNCA POLİS EKİPLERİ, ÇÖZÜMÜ ATATÜRK BULVARI’NIN BİR BÖLÜMÜNÜ ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATMAKTA BULDU.

Belediye o güzergah için uyarmıştı, polis ulaşıma kapattı

Sakarya’da Uzunçarşı bölgesinde gerçekleştirilen deplase çalışmaları neticesinde değişen güzergahlar sebebi ile trafik polis ekipleri Atatürk Bulvarı’nı bölgede yoğunluk yaşanmaması için bir süreliğine araç trafiğine kapattı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi Uzunçarşı bölgesinde gerçekleştirilecek altyapı deplase çalışmaları sebebiyle şehir içi yol ve toplu taşıma güzergahlarında değişikliklerin yapıldığını açıklamıştı. Yapılan açıklamada; Ankara Caddesi’nin Soğanpazarı Caddesi Kavşağı ile Uzunçarşı arasının çalışmalar dolayısıyla araç trafiğine kapatılacağı, Kavaklar Caddesi’nin Deprem Müzesi önündeki kısmının gidiş-geliş olarak düzenleneceği ve Ankara Caddesi’nin Soğanpazarı Kavşağı’ndan sola dönüşlerin sağlanacağı ifade edilmişti. Bazı sürücüler o bölgede yoğun trafiğe sebep oldu. Bu çerçevede uyarıları dikkate almayan sürücüler için polis ekipleri uyarıda belirtilen caddelere ulaşımı sağlayan Atatürk Bulvarı’nın bir bölümünü araç trafiğine kapatarak yoğunluğun önüne geçmeye çalıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61