banner43

Türk okçular sıcaklara aldırmadı, hedefi 12’den vurdu, kupayı aldı

OSMANİYE’NİN KADİRLİ İLÇESİNDE DÜZENLENEN AKDENİZ BÖLGESİ ABDULVAHAP KOCAMAN'I ANMA GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU AÇIKHAVA PUTA KOŞUSUNDA KOZAN YILDIRIM OKÇULUK SPORCULARI HEDEFİ 12’DEN VURARAK 3 MADALYA BİR KUPA İLE İLÇENİN GURURU OLDULAR.

Türk okçular sıcaklara aldırmadı, hedefi 12’den vurdu, kupayı aldı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde düzenlenen Akdeniz Bölgesi Abdulvahap Kocaman’ı Anma Geleneksel Türk Okçuluğu Açıkhava Puta Koşusunda Kozan Okçuluk sporcuları hedefi 12’den vurarak 3 madalya bir kupa ile ilçenin gururu oldu.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde 11 kulübün katıldığı ve gölgede 48 derece sıcağa aldırmadan 110 sporcunun yarıştığı Türk okçuları hedefi 12’den vurarak şampiyonluk için mücadele etti.

Kadirli’de düzenlenen Akdeniz Bölgesi Abdulvahap Kocaman’ı Anma Geleneksel Türk Okçuluğu Açıkhava Puta Koşusunda Kozanlı sporcu Zeynep Su Sapmaz yıldız kızlarda ikinci , Hiranur Gündeş genç kızlarda birinci olurken Yüksel Mercan yıldız erkeklerde üçüncü olarak, takım olarak da üçüncülük elde ederek ilçeye döndü.

Kupa ve Madalyalarını Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz’dan alan sporcular büyük bir gurur yaşarken Okçuluk antrenörü Ali Yıldırım gençlerin sıcak hava şartlarına aldırmadan büyük bir başarı elde ettiğini ifade ederek gençlerin hedeflerinin büyük olduğunu kaydetti.

Gençler 3 madalya ve 1 Kupa alarak ilçeye döndü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61