banner43

Başkan Tören: “Ekiplerimiz ‘temiz şehir’ için sürekli olarak sahada”

ALTINORDU BELEDİYESİ EKİPLERİ VARDİYA USULÜ İLE 7 GÜN 24 SAAT MESAİ YAPIYOR. EKİPLER, BİR YANDAN RUTİN TEMİZLİK İŞLERİNİ YERİNE GETİRİRKEN, DİĞER TARAFTAN DA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARIYLA BAKTERİ OLUŞUMUNA VE ÇEVRE KİRLİLİĞİNE KARŞI ÖNLEM ALIYOR.

Başkan Tören: “Ekiplerimiz ‘temiz şehir’ için sürekli olarak sahada”

Ordu’nun Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, artan yaz sıcakları ile birlikte oluşması muhtemel çevre ve görüntü kirliliğine karşı ekiplerin sahada olduklarını söyledi.

Altınordu Belediyesi ekipleri vardiya usulü ile 7 gün 24 saat mesai yapıyor. Ekipler, bir yandan rutin temizlik işlerini yerine getirirken, diğer taraftan da dezenfekte çalışmalarıyla bakteri oluşumuna ve çevre kirliliğine karşı önlem alıyor. Ekipler tarafından ayrıca 92 mahallede düzenli olarak çöplerin toplanıp bertaraf edilmesinin yanı sıra yeraltı ve yerüstü konteynerlerini dezenfekte edilerek, kötü koku yayılmasının ve bakteri üremesinin da önüne geçiliyor, hijyen çalışmalarıyla hastaneler, parklar, yeşil alanlar ve vatandaşın yoğunlukla kullandığı ortak alanlarda yıkama çalışmaları yürütülüyor.

Gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili konuşan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, ilçe genelinde temizlik çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Başkan Tören, “Belediyemizin bütün birimleri gibi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de geniş çaplı bir şekilde çalışarak, yaz-kış, gece-gündüz demeden şehrimizi köşe bucak temizlemek ve vatandaşlarımızı temiz bir şehirde yaşatabilmek için yoğun bir çaba gösteriyor. Yaz sezonunda şehrimizin artan nüfus yoğunluğunu da dikkate alarak takviye ettiğimiz ekiplerimiz 7 gün 24 saat esaslı bir mesai ile hizmetlerimizi sürdürüyor. Özverileri ve gayretleri için temizlik birimimizin emekçilerine, mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her yönüyle yaşanabilir bir şehir için tüm birimlerimizle şehrimizin ve hemşerilerimizin hizmetindeyiz” dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61