banner43

Körfez’de küpesiz hayvan kurban satış alanına alınmayacak

KÖRFEZ BELEDİYESİ TARAFINDAN İLİMTEPE BÖLGESİNDE KURULACAK OLAN KURBAN SATIŞ YERLERİ İÇİN KURA ÇEKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. KURA ÇEKİMİNDE ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ YETKİLİLERİ, KÜPELENMEMİŞ VE KAYIT ALTINA ALINMAMIŞ HAYVANLARIN SATIŞ ALANLARINA ALINMAYACAĞINI BELİRTTİ. (ARŞİV FOTOĞRAF)

Körfez’de küpesiz hayvan kurban satış alanına alınmayacak

Körfez Belediyesi tarafından İlimtepe bölgesinde kurulacak olan kurban satış yerleri için kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekiminde Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, küpelenmemiş ve kayıt altına alınmamış hayvanların satış alanlarına alınmayacağını belirtti.

Körfez Belediyesi tarafından bu yıl da Kurban Bayramı öncesinde İlimtepe bölgesinde kurulacak olan kurban satış yerleri için kura çekimi gerçekleştirildi. 25’i tekli 12’si çiftli olmak üzere toplam 37 satış yeri için Yarımca Kültür Merkezi’nde yapılan kura çekimiyle satıcıların, kurban satış yerleri belirlendi. Kura çekiminde esnafın cezai işleme maruz kalmamaları için kuralları ihlal etmemelerini dile getiren Zabıta Müdürlüğü yetkilileri tarafından, küpelenmemiş ve kayıt altına alınmamış büyükbaş ve küçükbaş hayvanların satış alanlarına alınmayacağı, belirlenen yerler dışında kurban kesimine müsaade edilmeyeceği belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61