banner43

Kocaeli’nin turistik mekanları cepte

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ŞEHİR KAMERALARIYLA KOCAELİ'NİN TURİSTİK MEKANLARININ ANLIK OLARAK İZLENEBİLMESİNE İMKAN SAĞLIYOR. SİSTEM MOBİL OLARAK CEP TELEFONLARINDAN DA İZLENEBİLİYOR.

Kocaeli’nin turistik mekanları cepte

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehir kameralarıyla Kocaeli’nin turistik mekanlarının anlık olarak izlenebilmesine imkan sağlıyor. Sistem mobil olarak cep telefonlarından da izlenebiliyor.

Şehir kameralarını her geçen gün yaygınlaştıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde bulunan turistik mekanları ve merkezi yerlerini vatandaşların anlık olarak izleyebilmesine imkan sağlıyor. 32 kamera ile hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, hem vatandaşların gitmek istedikleri yerler hakkında görüntülü bilgi verirken hem de anlık erişim imkanı sunuyor. Şehir kameralarına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin www.kocaeliyiseyret.com adresine tıklayarak ulaşmak mümkün. Kocaeli’yi seyret kameralarına mobil uygulamayla daha kolay erişim ise artık cebinizde. Kocaeli’yi seyret uygulaması App store ve Play store ile indirilebiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61