banner43

Derince esnafı Başkan Aygün’ün projelerini dinledi

İLÇEDEKİ ESNAFLARI ZİYARET EDEN DERİNCE BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ AYGÜN, “ESNAFLARIMIZ İLE DÜZENLEDİĞİMİZ PROGRAMDA BİR ARAYA GELEREK KENTİMİZE KAZANDIRDIĞIMIZ VE BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE YAPACAĞIMIZ PROJELERİMİZİ PAYLAŞTIK” DEDİ.

Derince esnafı Başkan Aygün’ün projelerini dinledi

İlçedeki esnafı ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Esnafımız ile düzenlediğimiz programda bir araya gelerek, kentimize kazandırdığımız ve bundan sonraki süreçte yapacağımız projelerimizi paylaştık" dedi.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, düzenli periyotlarda gerçekleştirdiği esnaf buluşmalarına Yavuz Sultan Mahallesi’ne devam etti. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın, meclis üyeleri, muhtarlar ve dernek başkanlarının hazır bulunduğu programda, ilçede gerçekleştirilen projelerle ilgili bilgi alışverişi yapıldı. Esnafla sık sık bir araya geldiklerini belirten Başkan Aygün, "Esnafımız ile düzenlediğimiz programda bir araya gelerek kentimize kazandırdığımız ve bundan sonraki süreçte yapacağımız projelerimizi paylaştık. Kıymetli esnafımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61