banner43

Günün özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Günün özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Terör örgütü DHKP-C’ye yakın yayın organına baskın: 3 gözaltı

İstanbul’da, terör örgütü DHKP-C’ye yakınlığı ile bilinen bir yayın organına yönelik düzenlenen operasyonda 3 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.

.....

Pendik’te 200 bin liralık soygun: Depoyu boşalttılar

Pendik’te teknoloji ürünleri satan bir depoya hırsızlık için giren 5 şüpheli, yaklaşık 200 bin TL değerindeki 75 monitörü çalarak kayıplara karıştı. 10 dakika içerisinde yaşanan hırsızlık iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıdı.

....

ByLock’un lisans sahibi David Keynes’a 1 yıl süreyle denetimli serbestlik kararı

FETÖ’nün şifreli haberleşme programı ByLock’un lisans sahibi tutuksuz sanık David Keynes’in yargılandığı davada mahkeme, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan Keynes’a 1 yıl süreyle denetimli serbestlik tedbiri uygulanmasına hükmetti.

......

İçme suyu hattı patladı, sular ikinci kata kadar fışkırdı

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde gece saatlerinde patlayan su hattından fışkıran sular bir apartmanın ikinci katına kadar yükseldi. Fışkıran sular nedeniyle apartman sakinleri sokağa döküldü.

....

Çay yüklü kamyon uçuruma yuvarlandı: 1’i ağır 3 yaralı

Giresun’un Eynesil ilçesinde çay yüklü kamyonun uçuruma yuvarlanması sonucu biri ağır 3 kişi yaralandı.

.....

Seyir halindeki otomobilin takla atma anı kamerada

Arnavutköy’de bir otomobil seyir halindeyken takla attı. Aracın takla attığı anlar bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. O esnada yolda başka birinin olmaması faciayı önlerken, sürücüsü de kazadan yara almadan kurtuldu.

....

YKS ek yerleştirme tercihleri başladı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre 2022-2023 öğretim yılı için yükseköğretim programlarına ek yerleştirme işlemlerinin başladığını duyurdu.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61