banner43

Günün özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

MİT, terör örgütü PKK’nın sözde eğitim sorumlusunu etkisiz hale getirdi

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Irak’ın Duhok/Gara bölgesinde gerçekleştirdiği nokta operasyon ile terör örgütü PKK/KCK’nın sözde eğitim sorumlusu “Rezan Amed” kod adlı Ümit Tarhan’ı etkisiz hale getirdi.

.....

Yıldırım düştü, fırtınayla birlikte terminalin çatısı çöktü

Bursa’da AFAD’ın cep telefonlarına uyarı göndermesinin ardından sel, fırtına ve yıldırım düşmesi hayatı felç etti. Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin çatısı fırtına ve yıldırım düşmesi sonucu çöktü. Olayda yaralanan olmazken, 3 araç hasar gördü. Mudanya, Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinde bazı caddeler sel suları altında kalırken, ağaçlar yıkıldı.

....

Deprem anındaki kaçış güvenlik kamerasına yansıdı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde meydana gelen deprem çevre ilçelerde de hissedilirken, Didim ilçesinde bir iş yerindeki kameralara yansıyan görüntüde, içerideki kişilerin kaçma anı yer aldı.

......

Korkutan hortum böyle görüntülendi

Fırtına Karadeniz açıklarında hortum çıkmasına neden oldu. Hortum bir vatandaş tarafından görüntülendi.

....

Çanakkale Boğazı adeta otoban gibi

Çanakkale Boğazı’ndan 2022 yılının ilk altı ayında 20 bin 953 gemi geçti. Boğazdan en çok gemi ise Şubat ayında geçti.

.....

Bastonlu hırsız güvenlik kameralarına yakalandı

- Kayseri’de apartmanlara girerek ayakkabı ve bisiklet hırsızlığı yapan bastonlu şahıs, polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla yakalandı.

....

Tenis topu büyüklüğünde dolu yağdı: 1 bebek öldü, 29 yaralı

İspanya’da tenis topu büyüklüğündeki dolu yağışı sırasında yaralanan 1 yaşındaki bir bebeğin hayatını kaybettiği, 29 kişinin ise yaralandığı belirtildi.

....

Endonezya’da kamyon otobüs durağına çarptı: 10 ölü, 20 yaralı

Endonezya’nın Batı Java eyaletinde bir kamyonun otobüs durağına çarpması sonucu 10 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı.

....

Sahneden düşen Emre Kaya hastaneye kaldırıldı

"Usta Şarkılar" projesinde yer alan birbirinden değerli eserleri kendine has yorumuyla seslendiren Söz Yazarı, Besteci, Müzisyen ve Yorumcu Emre Kaya, konser sonrası sahneden inerken düştü. Hastaneye kaldırılan ünlü popçunun, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61