banner43

Günün özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Günün özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

1 Polisin öldüğü, 1’i polis 3 kişinin de yaralandığı lunaparkın faaliyetleri durduruldu

Giresun’da dün akşam lunaparkta ’Elma Kurdu’ isimli eğlence treni belirlenemeyen nedenden dolayı raydan çıkarak devrildi. Kazada karı-koca olan ikisi polis 4 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Giresun Emniyet Müdürlüğü’nde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe’nin eşi Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Samet Dilekçe, Şevval Akbaş ve Fatma Akbaş ise yaralandı. Olay sonrası lunapark faaliyeti durduruldu ve olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.

.....

Etkili olan sağanak yağış rögarları patlattı: Caddeler sular altında kaldı

İstanbul’da 2 gün boyunca sürmesi beklenen sağanak yağmur, gece saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başladı. Esenyurt-Beylikdüzü çevresinde etkili olan sağanak yağış kanalizasyon ve su tahliye kanallarının patlamasına neden oldu. Caddeler sular altında kaldı.

....

Dünya su kıtlığını konuşurken Tekirdağ’da endişelendiren görüntüler

Afrika kıtasında insanlar içecek su bulamazken Tekirdağ’ın hemen hemen her mahallesinde tonlarca içme suyu sokaklara ve kanalizasyon borularına akıyor. Ayrıca sosyal medyadan ayaklanan vatandaşlar, aylardır ihbarda bulunmalarına rağmen kimsenin bu durumla ilgilenmediğini ve hiçbir çözüm bulmadıklarını ifade etti.

......

Suda mahsur kalan arabasını böyle kurtardı

Tekirdağ’da şiddetli yağışla beraber dereye dönüşen sokakta bir araç mahsur kaldı. Vatandaş, mahsur kalan otomobili kendi imkanlarıyla itekleme usulü ile kurtardı.

....

Üzerinden kamyonet geçen çocuk burnu bile kanamadan kurtuldu

Batman Fatih Mahallesi’nde kamyonetin çarparak üstünden geçtiği 5 yaşındaki çocuk, şans eseri kurtularak ayağa kalktı. Kazı anı saniye saniye güvenlik kamarasına yansıdı.

.....

Önce eşini sonra sağlık çalışanlarını darp etti

Şanlıurfa’da eşini darp eden koca hastanede rapor hazırlayan sağlık çalışanını da darp etti. Darp anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

....

Görüntüler inanılmaz, bu kadın bir kahraman

Kocaeli’de otomobilinin el frenini çekmeyi unutan engelli birey Hasan Bat’ın, eşinin yardımıyla akülü sandalyesine geçmek isterken aracı hareket etti. Hem engelli bireyi hem de 80 yaşındaki yaşlı kadını ezilmekten Hasan Bat’ın eşi kurtardı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

.....

Kadınların acımasızca kavgası kameralarda

Bursa’da kadınların saç saça acımasızca kavgası cep telefon kamerasına yansıdı.

....

CHP Milletvekili Tanal, arabacıdan ’AK Partiliyim’ cevabını alınca at arabasından indi

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Erzurum ziyareti sırasında at arabasına bindi. Sohbette arabacı ’AK Partiliyim. AK Parti gibisi yok, Allah başımızdan eksik etmesin” deyince, Tanal arabadan indi.

....

Otobana düşen uçak alev aldı

ABD’nin California eyaletinde otobana düşen tek motorlu uçaktan saniyeler içinde alevler yükseldi.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61