banner43

Günün özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Günün özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Tahıl yüklü gemi ‘Razoni’ İstanbul Boğazı’ndan geçiyor

Tahıl sevkiyatı anlaşması çerçevesinde Ukrayna’nın Odessa Limanı’ndan çıkan 27 bin ton mısır yüklü gemi Razoni, İstanbul Boğazı’ndan geçerek Beyrut’taki limana doğru harekete ediyor.

....

ÖSYM Başkanı Aygün görevden alındı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün’ün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

......

Trafikte yol verme tartışması kamerada

Bursa’da iki sürücü arasında ’yol verme’ nedeniyle çıkan tartışma kameralara yansıdı.

....

Muhtarın attan düşme anı kamerada

Erzincan’ın Tercan ilçesinde sırtına binilmesiyle hırçınlaşarak şaha kalkan at, sırt üstü yere çakıldı. Üzerindeki muhtarın düşme anı saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı. Muhtar ölümden döndü.

.....

Polis şehir merkezine inen domuzu sirenle kovaladı

Bursa’da aç kalan domuz şehir merkezine indi. Tesadüfen domuza denk gelen polis ekibi, domuzu ormanlık alana doğru siren sesleriyle kovaladı.

....

Minibüsün üstünde tehlikeli yolculuk kamerada: Sosyal medya için canını tehlikeye attı

Arnavutköy’de hatlı bir yolcu minibüsünün üstüne çıkan genç, kilometrelerce yolculuk yaptı. Şoförü tepkisi üzerine aracın tepesinden inerek içeri giren genç, camdan atlayarak kaçtı. Genç o tehlikeli yolculuğu ve kaçtığı anları da sosyal medyada paylaştı.

.....

Aracın çarptığı motosikletten 1 yaşındaki oğlunu son anda kurtardı

Brezilya’da bir baba ve oğlunun yanında durduğu park halindeki motosiklete araç çarptı. Babanın refleksi sayesinde 1 yaşındaki çocuk ölümden son anda kurtuldu.

....

Japonya’da aşırı sıcaklar nedeniyle 7 bin 116 kişi kişi hastaneye kaldırıldı

Japonya’da etkisini sürdüren aşırı sıcaklar nedeniyle 7 bin 116 kişi hastaneye kaldırıldı. Japonya Meteoroloji Ajansı (JMA), aşırı sıcakların önümüzdeki haftaya dek süreceğini açıklarken, yetkililer sıcak çarpması uyarısı yaptı.

....

Şiddetli yağışların neden olduğu sel ve su baskınları devam ediyor

Meksika’da etkili olan şiddetli yağışlar sonucu Sinaloa eyaletindeki birçok kentte sel ve su baskınları yaşanırken, çok sayıda cadde ve sokak göle döndü.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61