banner43

Günün özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Günün özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Husumetli iki esnaf arasında silahlı çatışma

Fatih Beyazıt’ta husumetli iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Olaya polis ekipleri müdahale etti. Olayda 1’i polis 5 kişi yaralandı.

....

Yangında can pazarı: Binada mahsur kalanlar böyle kurtarıldı

Esenyurt’ta 3 katlı bir apartmanın bodrum katında çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. Binada mahsur kalan 6 vatandaş itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılırken, dumandan etkilenen engelli bir kişi ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

......

Kontrolden çıkan araç halı sahaya uçtu, facidan dönüldü

Küçükçekmece’de bir araç kontrolden çıkarak önce trafik ışıklarının bulunduğu direğe çarptı. Ardından takla atarak yol kenarında bulanan halı sahaya düştü. Kazada şans eseri halı sahada bulunan çocuklardan hiçbiri yara almadan kurtuldu.

....

Heimlich manevrası hayat kurtardı: O anlar kameraya yansıdı

Arnavutköy’de nefes borusuna yemek kaçan şahıs, mesai arkadaşının Heimlich manevrasıyla hayata tutundu. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

....

Üzerinden 29 yıl geçti, 33 askerin acısı hala geçmedi

Bingöl-Elazığ kara yolunda 24 Mayıs 1993’te usta birliklerine giden silahsız 33 askerin terör örgütü PKK mensupları tarafından pusuya düşürülüp şehit edilmesi, 29 yıldır hafızalardan silinmedi.

....

Kanada’yı fırtına vurdu: 8 ölü

Kanada’nın Ontario ve Quebec eyaletlerinde etkili olan fırtınada en az 8 kişinin hayatını kaybettiği bildirilirken, yaklaşık 1 milyon kişinin elektriksiz kaldığı aktarıldı.

....

Feribotta yangın: 7 ölü, 23 yaralı

Filipinler’de bir feribotta çıkan yangın nedeniyle en az 7 kişinin hayatını kaybettiği, 23 kişinin ise yaralandığı açıklandı.

....

Meksika’da kaçak göçmenleri taşıyan kamyonet kaza yaptı: 4 ölü, 20 yaralı

Meksika’da kaçak göçmenleri taşıyan bir kamyonetin kaza yapması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı.

....

İran’da 10 katlı bina çöktü: 1 ölü, 7 yaralı

İran’ın güneyinde bulunan Huzistan eyaletine bağlı Abadan şehrinde çöken binada 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı.

.....

Meksika’da arenadan kaçan boğa 4 kişiyi yaraladı

Meksika’da düzenlenen boğa güreşi sırasında bir boğanın arenadan kaçarak çevredekilere saldırması sonucu 4 kişi yaralandı.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61