banner43

Günün Özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Günün Özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

“Bir vatandaşımızın Murgul’da öğleden sonra kayıp olduğu bilgisi var; İnşallah sağ salim ulaşırız”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Artvin’de bugün etkili olan selde Murgul ilçesinde bir vatandaşla ilgili kendilerine kayıp bilgisi geldiğini belirterek “Telefon sinyali ve baz yeri veriyor ama vatandaşımıza ulaşmakta zorluk çekiyoruz. İlk baz yeri verdiği yerde ulaşmaya çalıştık, orada bulamadık, yeni bir baz yeri veriyor, oraya da arkadaşlarımız bakıyorlar. Bir yansıma olup olmayacağını düşünüyorlar. İnşallah sağ salim ulaşırız” dedi.

....

Hindistan’ı sel ve heyelan vurdu: 36 ölü

Hindistan’ın Maharashtra eyaletinin Raigad bölgesinde muson yağmurlarının yol açtığı toprak kaymaları nedeniyle 36 kişi hayatını kaybetti.

......

MSB: “Barış Pınarı bölgesinde 5 terörist etkisiz hale getirildi”

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı bölgesinde 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

.........

Türk Bayrağını indirip çöp kutusuna atan kadın yakalandı

Adana’da bir iş yerinde asılı olan Türk Bayrağını indirip çöpe atan kadın yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan kadın gazetecilerin bayrağını neden attınız sorusuna,” Çok keyifliydim, çok neşeliydim o yüzden attım” dedi.

....

İBB 400 taksinin ruhsatını askıya aldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, taksilerde i-taksi yerine farklı bir yazılım kullanan 400 taksinin ruhsatını askıya aldı.

.....

"Hac organizasyonu başarıyla tamamlandı"

Suudi Arabistan Sağlık Bakanı Tevfik Al Rabiah, hacılar arasında herhangi bir korona virüs vakası tespit edilmediğini, hac organizasyonunun başarıyla tamamlandığını duyurdu.

.....

2 bin yıllık kültür mirası defineciler tarafından tahrip ediliyor

Mersin’in Silifke ve Erdemli ilçeleri arasındaki Sömek köyü sınırında yer alan 2 bin yıllık Athena Kabartmasının, defineciler tarafından tahrip edildiği ileri sürüldü.

(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61