banner43

Günün Özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Günün Özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında can kaybı 122’ye ulaştı

İşgalci İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik başlattığı hava ve kara harekatı kapsamında son dakika haberleri ard arda gelmeye devam ediyor! İsrail hava saldırıları ve topçu atışları ile birçok sivili hedef alırken, birçok bina hasar gördü. Gazze genelinde ise elektrikler kesildi. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in gerçekleştirdiği saldırılar sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 122’ye, yaralı sayısının ise 900’e yükseldiği bildirildi.

....

Mehmetçiğin dikkati Doğu Akdeniz’de faciayı önledi

Libya açıklarında batmak üzere olan şişme bottaki 97 düzensiz göçmen, bölgede görev yapan Deniz Kuvvetleri Komutanlığına ait TCG Gaziantep’in girişimi ve Libya Sahil Güvenliğinin müdahalesiyle kurtarıldı.

....

Kanal İstanbul İdaresi Başkanlığı kurulacak

İlk kazmanın haziranda vurulacağı duyurulan Kanal İstanbul güzergâhında yapılması planlanan altı köprüden ilkinin temeli de yine önümüzdeki ay sonunda atılacak.

....

Yoldan çıkan kamyonet apartman bahçesine düştü

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kontrolden çıkan kamyonet apartmanın bahçesine düştü. Kazayı yara almadan atlatan sürücü vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı.

.....

Metrobüs durağında yaşanan olayın detayları ortaya çıktı

Haramidere metrobüs durağında kız arkadaşıyla tartıştığı için kendisine maket bıçakla zarar veren şahsın, 5 yıldır madde bağımlısı olduğu psikolojik sorunları nedeniyle 8 aydır ilaç kullandığı ortaya çıktı.

......

Kabil’de camideki patlamada ölü sayısı 12’ye yükseldi

Afganistan’ın başkenti Kabil’deki bir camide cuma namazı sırasında daha önceden yerleştirilen patlayıcının infilak etmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 12’ye yükseldi.

-İHA-

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61