banner43

Günün özeti

Kripto para operasyonu sürüyor

Kripto para operasyonu sürüyor

Kripto para borsası Thodex’e yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan şüpheli sayısı 67’e yükseldi.

...

MSB: “Kandil’e hava harekatında 4 hedef etki altına alındı”

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kandil bölgesinde tespit edilen 4 hedefin düzenlenen hava harekatı ile etki altına alındığını bildirdi.

...

Aksungur SİHA’dan yeni başarı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından üretilen Aksungur Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA), yeni bir başarıya daha imza attı.

...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’den telefon görüşmesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Aliyev, ABD Başkanı Joe Biden’in söz konusu açıklamasını tarihi bir hata olarak nitelendirdi.

...

Hatay’da korkunç vinç kazası kamerada!

Hatay’da freni boşalan vincin 11 araca çarptığı, 4 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

...

Ermenistan Başbakanı istifa etti!

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, 20 Haziran’daki erken seçim öncesi istifa ettiğini duyurdu.

...

Hindistan’da artan Covid-19 vakaları nedeniyle camiler korona hastanesine dönüştürüldü

Korona virüs salgınının ikinci dalgasıyla mücadele edilen Hindistan’da vaka sayıları ve can kaybı art arda rekor tazelerken, sağlık sistemi çökmenin eşiğine geldi.

...

Aşı olanlar süper bulaştırıcı olabilir!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Aydın, aşı olan kişilerin ’süper bulaştırıcı’ olarak virüsü yayma riski olduğuna dikkat çekti.

...

Alman polisinden Türk iş adamına George Floyd işkencesi

ABD’de kaosa yol açan George Floyd’a uygulanan ve ölümüne neden olan polis şiddetinin bir benzeri, Almanya’da bir Türk iş adamına uygulandı.

...

Rusya’da donan nehirler patlayıcılarla açıldı

Rusya’da buz tutan nehirlerdeki büyük buz kütlelerinin, hava sıcaklıklarının artması ile birlikte şehir kıyılarına taşarak tehlike oluşturmasını engellemek için su içine dinamit yerleştirilerek havaya uçuruldu.

...

Kudüs’te Filistinliler ve İsrail güçleri çatıştı: 12 yaralı

Filistin Kızılay Derneği, İsrail güçlerinin Mescid-i Aksa’da teravih namazı kılınmasının ardından evlerine dönenlere Filistinlilere saldırması sonucu Kudüs genelinde çıkan çatışmalarda 12 kişinin yaralandığını açıkladı.

-İHA-

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61