banner43

Günün özeti

MB Başkanı Kavcıoğlu’ndan açıklama

Günün özeti

MB Başkanı Kavcıoğlu’ndan açıklama

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, “Bugün, TBB yönetiminde olmayan ve TKBB’deki bankaların yöneticileri ile genişleterek devam ettik” açıklamasını yaptı.

....

‘Thodex’ soruşturmasına ilişkin Başsavcılıktan açıklama

Kripto para borsası Thodex’in çok sayıda yatırımcısını dolandırdığı iddiasına ilişkin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında yazılı basın açıklaması yapıldı.

....

VeBitcoin CEO’su ve 3 kişi gözaltına alındı

Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Başkanlığı, işlemleri durdurduğunu açıklayan Vebitcoin firmasının Türkiye’de bulunan tüm finansal kuruluşlardaki hesaplarına bloke koymasının ardından şirketin CEO’su ile birlikte şirket yöneticisi ve çalışanları olan 3 kişi daha gözaltına alındı.

.....

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Biden telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

....

Mehmetçik teröre geçit vermiyor

Milli Savunma Bakanlığı, İpsala’dan yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmeye çalışan 8’i FETÖ mensubu 9 kişinin yakalandığını duyurdu.

.....

Egzoz gazı emisyonu kontrolünde yeni dönem

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Egzoz Gazı Emisyonu Kontrolü Yönetmeliği’nde değişiklik yaptı..

....

Bahçesaray ilçesinde açan ters laleler göz kamaştırıyor

Van’ın Bahçesaray ilçesinde havaların ısınmasıyla birlikte doğa harikası ağlayan gelin olarak adlandırılan eşsiz güzellik sunan ters laleler doyumsuz bir görüntü oluştururken, koparana 80 bin 465 lira para cezası uygulanıyor.

.....

SpaceX’in 4 astronotu taşıyan "Crew Dragon" uzay aracı ISS’e ulaştı

Uzay taşımacılığı şirketi SpaceX’in 4 astronotu taşıyan "Crew Dragon" uzay aracı, Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) ulaştı.

......

İsrail güçleri, Mescid-i Aksa’da ibadet edenlere saldırdı: 6 yaralı

Filistin Kızılay Derneği tarafından yapılan açıklamada, İsrail güçlerinin Mescid-i Aksa’da teravih namazı kılınmasının ardından evlerine dönen Filistinlilere saldırması sonucu kentin birçok bölgesinde çıkan çatışmalarda 6 kişinin yaralandığını belirtti.

....

Lübnan çekirge sürülerinin istilası ile karşı karşıya

Lübnan’da tarlalar dün akşam saatlerinde çekirge sürülerinin saldırısına uğrarken, olay yerine teknik ekip gönderildiği açıklandı.

.....

-İHA-

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61