banner43

Günün Özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bahsettiği General Kireçtepe’nin imzası ile yayınlanan 27 Mayıs yalanı

27 Mayıs cuntacılarının bahanelerinden biri de, ’kaçarken yakalandılar’ iftirası.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin bugünkü grup toplantısında, "Bunların ceddi de, rahmetli Menderes’in 12 uçak dolusu para ve altınla kaçmaya çalıştığı iftirasıyla darbeyi meşrulaştırmanın gayreti içindeydiler. Kim onlar? CHP’nin ceddi" diyerek, zamanın Eskişehir Örfi İdare Komutanı Tuğgeneral Bedii Kireçtepe imzasıyla yayınlanan bildiriye atıfta bulundu.

....

Kripto para borsası Thodex’in sahibi hakkında suç duyurusu

Kripto para borsası Thodex’in işleme kapanmasının ardından avukat Üsame Ceran, şirket sahibi Faruk Fatih Özer hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan suç duyurusunda bulundu. Avukat Ceran, dilekçesinde, Özer hakkında gözaltı kararı verilmesi ve yurtdışı çıkış yasağı tedbiri uygulanmasının önemli olduğunu açıkladı.

....

Kripto para vurguncusu yurt dışına böyle kaçtı

Kripto para dolandırıcılığı iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in Türkiye’den ayrıldığı anların fotoğrafları ortaya çıktı.

....

Erzurum’da bir garip yaya geçidi, başı var sonu yok

Erzurum’da bulunan bir yaya geçidinin başı var sonu yok. Yolun karşısına geçmek için yaya geçidinde bulunan çizgileri kullanmak isteyen vatandaşlar, kendilerini demir çitlerle çevirili çimlerde buluyorlar. İlginç tasarımlı yaya geçidini görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

....

Elazığ’da tam donanımlı diş kliniği, mekan kaçak, hekim sahte, hasta gerçek

Elazığ’da bir evi kaçak olarak diş kliniğine çeviren sahte diş hekimi içeride hastası varken jandarma tarafından suç üstü yakalandı.

-İHA-

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61