banner43

Tepebaşı yaz tatilini keyifli geçiriyor

TEPEBAŞI BELEDİYESİ’NİN KIRSAL VE MERKEZ MAHALLELERDE DÜZENLEDİĞİ ‘YAZ TEPEBAŞI’NDA GÜZEL’ ETKİNLİĞİ DEVAM EDİYOR.

Tepebaşı yaz tatilini keyifli geçiriyor

Tepebaşı Belediyesi’nin kırsal ve merkez mahallelerde düzenlediği ‘Yaz Tepebaşı’nda Güzel’ etkinliği devam ediyor. Yenibağlar Mahallesi Ali Rıza Efendi Deneyimli Kafe’de gerçekleşen etkinlikte mahalle sakinleri keyifli vakit geçirdi.

Tepebaşı Belediyesi, Eskişehirliler için sosyal aktiviteler gerçekleştirmeye devam ediyor. Yaz Tepebaşı’nda Güzel etkinlikleri de Deneyimli Kafelerde kent merkezi ve kırsal mahalle sakinlerini bir araya getirmeyi sürdürüyor. Yenibağlar Mahallesi Ali Rıza Efendi Deneyimli Kafe’de yoğun katılımla gerçekleşen buluşmada Berkay ve Melda Cengiz tarafından canlı müzik konseri gerçekleştirildi. Ayrıca mahalle sakinlerine çeşitli ikramlar yapılırken, çocuklara yüz boyama etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte çocukların motor gelişimlerine katkı sağlayacak oyunlar oynatılırken yetişkinlere yönelik de aktiviteler düzenlendi. Vatandaşlar da Yaz Tepebaşı’nda Güzel etkinliğini çok sevdiklerini belirterek Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür etti.

Etkinlik devam edecek

‘Yaz Tepebaşı’nda Güzel’ etkinliğinin programı Tepebaşı Belediyesi’nin resmi internet adresinden ve sosyal medya hesaplarından takip edilebiliyor. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de ücretsiz olarak düzenlenen Yaz Tepebaşı’nda Güzel etkinliklerine mahalle sakinlerini davet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61