banner43

Drift atan araç sürücüsüne 28 bin 532 TL ceza yazıldı

ESKİŞEHİR’DE ‘DRİFT’ ATTIĞI TESPİT EDİLEN ARAÇ 2 AY TRAFİKTEN MEN EDİLİRKEN, DAHA ÖNCEDEN ADAY SÜRÜCÜ BELGESİ İPTAL EDİLDİĞİ BELİRLENEN SÜRÜCÜYE 28 BİN 532 TL PARA CEZASI KESİLDİ.

Drift atan araç sürücüsüne 28 bin 532 TL ceza yazıldı

Eskişehir’de ‘Drift’ attığı tespit edilen araç, 2 ay trafikten men edilirken, daha önceden aday sürücü belgesi iptal edildiği belirlenen sürücüye 28 bin 532 TL para cezası kesildi.

Odunpazarı İlçesi’nde bulunan bir ilkokulun önünde ‘Drift’ attığı tespit edilen aracın yakalanması amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından çalışma başlatıldı. Trafik güvenliğini tehlikeye düşürerek ‘Drift’ yaptığı gerekçesi ile plakası ve yeri tespit edilen aracın sürücüsüne yönelik yapılan kimlik kontrolünde, şahsın daha önceden almış olduğu aday sürücü belgesinin iptal edildiği belirlendi.

Araç sürücüsüne, sürücü belgesi iptal edildiği halde araç kullandığı için 8 bin 190 TL ve ‘Dönüş kuralları dışında bilerek ve isteyerek aracın yönünün değiştirilmesi veya kendi etrafında döndürülmesi (Drift)’ maddesinden 20 bin 342 TL olmak üzere toplam 28 bin 532 TL para cezası uygulandı. Ayrıca araç 2 ay trafikten men edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61