banner43

Anadolu Üniversitesi Afyonkarahisar’daki son hazırlık maçında galip

MAVİ-BEYAZLI EKİP, AFYONKARAHİSAR KAMPINDAKİ SON HAZIRLIK KARŞILAŞMASINDA TFF 3. LİG EKİPLERİNDEN AYVALIKGÜCÜ BELELEDİYESPOR İLE KARŞI KARŞIYA GELDİ.

Anadolu Üniversitesi Afyonkarahisar’daki son hazırlık maçında galip

TFF 3. Lig ekiplerinden Anadolu Üniversitesi, Afyonkarahisar kampında oynadığı son hazırlık maçında Ayvalıkgücü Belediyespor’u 2-1 mağlup etti.

Eskişehir’in profesyonel futbol liglerindeki tek temsilcisi olan Anadolu Üniversitesi, yaklaşık 10 gündür Afyonkarahisar’da hazırlık kampına devam ediyor. Mavi-beyazlı ekip, Afyonkarahisar kampındaki son hazırlık karşılaşmasında TFF 3. Lig ekiplerinden Ayvalıkgücü Belelediyespor ile karşı karşıya geldi. Eskişehir temsilcisi mücadele gücü yüksek geçen maçta rakibini 2-1 yendi. Karşılaşmayı Anadolu Üniversitesi Kulüp Başkanı Galip Özsarı’nın da izlediği öğrenildi. Anadolu Üniversitesi hazırlık kampındaki diğer hazırlık karşılaşmalarında ise İnegölspor, Efeler 09 Sk ve Erbaaspor ile mücadele etti.

Anadolu Üniversitesi futbol takımının Ayvalıkgücü Belediyespor ile oynadığı maçın ardından Eskişehir’e dönerek hazırlıklarına devam etmesi bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61