banner43

Ortaöğretim kurumu müdürleri ile değerlendirme toplantısı yapıldı

ERZİNCAN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ MURAT DEMİR BAŞKANLIĞINDA ORTAÖĞRETİM KURUMLARI MÜDÜRLERİ İLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI. L MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜ YÖNETİCİLERİNİN DE KATILDIĞI TOPLANTIDA İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ MURAT DEMİR AÇILIŞ KONUŞMASINDA TOPLANTININ HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİNDE BULUNARAK EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ GENEL DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI

Ortaöğretim kurumu müdürleri ile değerlendirme toplantısı yapıldı

Erzincan İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir başkanlığında ortaöğretim kurumları müdürleri ile değerlendirme toplantısı yapıldı.

l Millî Eğitim Müdürlü yöneticilerinin de katıldığı toplantıda İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir açılış konuşmasında toplantının hayırlı olması temennisinde bulunarak eğitim öğretim yılının genel değerlendirmesini yaptı.

2023 Yüksek Öğretim Sınavlarının (YKS) detaylı analizlerinin yapıldığı toplantıda kurumlarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerinin değerlendirilmesi, öğrenci başarısının artırılması için yapılacak çalışmalar ve 2023-2024 eğitim öğretim yılı hazırlıkları ele alındı.

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir 2023 yılı yüksek öğretim sınav sonuçlarının Erzincan adına sevindirici olduğunu, önceki yıllara göre ilk binde olan öğrenci sayısında artış olduğunu, genel olarak Erzincan’ın YKS’de Türkiye’nin başarılı illeri arasında olmasının memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Demir, her başarının sorumluluklarını daha da arttırdığını ifade ederek hep birlikte yeni hedeflere ulaşmanın, başarıyı arttırmanın gayreti içerisinde olmaları gerektiğini belirtti. Demir, sınav analizlerine bakıldığında fen bilimleri alanıyla ilgili olarak özel çalışmalar yapılması gerektiği, rehber öğretmenlerimizin de sürece dahil edilerek destekleme ve yetiştirme kurslarında bu derslerin ön plana çıkartılarak fen bilimleri grubu alanındaki ders başarısının artırılması için çalışmaların planlanacağını söyledi.

Toplantının ilerleyen bölümünde Ölçme ve Değerlendirme Merkezi Müdürü Burak Özgül tarafından 2023 YKS analizleri ile ilgili sunum yapıldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir toplantının sonunda yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek kurumlarımızda özveri ile çalışan müdürlere teşekkür ederek çalışmalarında kolaylık diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61