banner43

Çorum’da yeni millet bahçesinde çalışmalar hızla ilerliyor

ÇORUM BELEDİYESİ’NİN ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI İLE YAPIMINISÜRDÜRDÜĞÜ YENİ MİLLET BAHÇESİ PROJESİ HIZLA İLERLİYOR.

Çorum’da yeni millet bahçesinde çalışmalar hızla ilerliyor

Çorum Belediyesi’nin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile birlikte yapımını sürdürdüğü yeni millet bahçesi projesi hızla ilerliyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından ihalesi yapılan yeni millet bahçesinde hummalı bir çalışma yürütülüyor. Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, yeni millet bahçesindeki inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Şehrin tam ortasına dev bir güzellik daha eklendiğini dile getiren Başkan Aşgın, Çorum’un güzelliğine güzellik katacak yeni millet bahçesinde çalışmaların devam ettiğini söyledi. Eski stadyumun 56 dönümlük arsasını belediyeye kazandırdıklarını hatırlatan Aşgın, “Bu bölgede millet kıraathanesi, çocuk oyun alanları, spor alanları, tenis kortları, kaykay pisti, koşu ve bisiklet yolları inşa edeceğiz. Projenin ikinci etabında ise araç trafiğini göz önünde bulundurarak yapacağımız iki katlı yer altı otoparkıyla da bölgenin otopark sorununu çözeceğiz. Sosyal tesisleriyle hemşehrilerimizin hoşça vakit geçireceği muazzam bir eseri hizmete sunmuş olacağız” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61