banner43

Osmangazi’de metruk bina temizliği

OSMANGAZİ BELEDİYESİ, VATANDAŞLARIN CAN GÜVENLİĞİNİ TEHDİT ETMESİNİN YANI SIRA KENT ESTETİĞİNİ BOZAN METRUK YAPILARI, DURUM TESPİTİ YAPILIP YASAL İŞLEMLERİNİN TAMAMLANMASININ ARDINDAN YIKMAYA DEVAM EDİYOR. İNTİZAM MAHALLESİ’NDEKİ BİR METRUK BİNAYI YIKAN BELEDİYE EKİPLERİ, GEREK GÜVENLİK, GEREKSE HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR SORUNU ORTADAN KALDIRMIŞ OLDU.

Osmangazi’de metruk bina temizliği

Osmangazi Belediyesi, vatandaşların can güvenliğini tehdit etmesinin yanı sıra kent estetiğini bozan metruk yapıları, durum tespiti yapılıp yasal işlemlerinin tamamlanmasının ardından yıkmaya devam ediyor. İntizam Mahallesi’ndeki bir metruk binayı yıkan belediye ekipleri, gerek güvenlik, gerekse halk sağlığı açısından önemli bir sorunu ortadan kaldırmış oldu.

Vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri değerlendirmeye alan Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, İntizam Mahallesi’nde bulunan metruk binayı yıkmak için harekete geçti. Can güvenliği adına tehlike arz eden bina, iş makinesi ile yıkıldı. Mahalle sakinleri, özellikle küçük çocuklar için tehlike teşkil eden, kimi zaman da madde müptelalarının uğrak yeri olan binanın yıkımından dolayı belediye ekiplerine teşekkür etti.

Belediye yetkilileri, halkın can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binaları, yürürlükteki yasa ve yönetmeliklere göre yıkmaya devam edeceklerini ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61