banner43

Kazdağları’nın eteğinde gurme deneyimi

KAZDAĞLARI’NIN ETEĞİNDE DOĞA İLE İÇ İÇE ONHANN GURME GÜRE RESTORAN, GÜLER YÜZLÜ HİZMETİ, UYGUN FİYAT POLİTİKASI VE BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜVENCESİYLE EDREMİT’İN GÜRE MAHALLESİ’NDE HİZMETE AÇILDI.

Kazdağları’nın eteğinde gurme deneyimi

Kazdağları’nın eteğinde doğa ile iç içe Onhann Gurme Güre Restoran, güler yüzlü hizmeti, uygun fiyat politikası ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi güvencesiyle Edremit’in Güre Mahallesi’nde hizmete açıldı. Bu eşsiz restoranda, 150 TL’ye karışık ızgara tabağını deneyebilirsiniz.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki Fırıntaş; Onhann Gurme Değirmen Boğazı ve Onhann Gurme Avlu’dan sonra üçüncü şubesini ‘Onhann Gurme Güre Restoran’ adıyla Edremit’in Güre Mahallesi’ne açtı. Vatandaşlara daha kaliteli, konforlu hizmet verebilmek için her geçen gün kalitesini ve kapasitesini artırarak çalışmalarını sürdüren Fırıntaş’ın restoranları uygun fiyat ve kaliteli ürünleriyle yine dikkatleri çekmeyi başardı.

Fırıntaş Genel Müdürü Oktay Akbaba, “Fiyatlarımızı halkımızın alım gücüne göre ayarlıyoruz. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Şirketi Fırıntaş olarak ekonomik, kaliteli ve sağlıklı hizmeti, ‘Daha fazla özen, Fırıntaş’ta standarttır’ ilkemiz ile birlikte, sizlere sunabilmek için tüm vatandaşlarımızı restoranlarımıza bekliyoruz. Tesisimizde karışık ızgara tabağımızı 150 TL’ye sipariş verebilirsiniz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61