banner43

Pendik’te 5 farklı adreste 5 milyonluk sahtecilik operasyonu

İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ MALİ SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ PENDİK’TE “SAHTECİLİK” OPERASYONU GERÇEKLEŞTİRDİ. 5 FARKLI ADRESE YAPILAN OPERASYONDA 5 MİLYONLUK SAHTE ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ.

Pendik’te 5 farklı adreste 5 milyonluk sahtecilik operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Pendik’te “Sahtecilik” operasyonu gerçekleştirdi. 5 farklı adrese yapılan operasyonda 5 Milyonluk sahte ürün ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde "Sahtecilik" suçu ile ilgili çalışma yürüttü. Dün Pendik İlçesinde bulunan 5 farklı adrese operasyon gerçekleştiren ekipler, operasyonda 2 şüpheli şahsı yakaladı. Adreslerde yapılan aramalarda ise piyasa değeri yaklaşık 5 Milyon TL olan 13 bin 500 adet piyasaya sürülmek üzere hazırlanma aşamasında olan ve 2 bin 35 adet piyasaya sürülmeye hazır halde doping, hormon, vitamin ilaçları, hayvanların tedavisinde kullanılan ve hayvan sağlığını tehlikeye düşürecek sahte ilaçlar ile 2 adet tabanca ve narkotik madde ele geçirildi. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıslar, "Sahtecilik" suçundan hakkında yürütülen tahkikat işlemlerinin ardından bugün adli makamlara sevk edilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61