banner43

Konya’da abart egzoz takan 55 araca 223 bin 520 lira ceza

KONYA'DA POLİS EKİPLERİ ARAÇLARINA ABART EGZOZ TAKARAK VATANDAŞLARI RAHATSIZ EDEN SÜRÜCÜLERE YÖNELİK 1 HAFTADA YAPTIĞI DENETİMLERDE 55 ARACA 223 BİN 520 LİRA CEZAİ İŞLEM UYGULANDI.

Konya’da abart egzoz takan 55 araca 223 bin 520 lira ceza

Konya’da polis ekipleri, araçlarına abart egzoz takarak vatandaşları rahatsız eden sürücülere yönelik 1 haftada yaptığı denetimlerde 55 araca 223 bin 520 lira cezai işlem uyguladı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yüksek ses çıkaran abart egzozlu araçlar yüzünden rahatsızlık duydukları, evlerinde hastası ve küçük çocuğu olan insanların mağdur oldukları ile ilgili şikayetlerin artması üzerine harekete geçti. Abart egzoz ile yüksek ses çıkararak vatandaşları rahatsız eden sürücülerin peşine düşen ekipler, çok sayıda trafik magandasını yakaladı. Son 1 hafta içerisinde gerçekleştirilen denetimlerde modifiyeli egzoz takan 44 araç ve 11 motosiklet sürücüsüne toplam 223 bin 520 lira cezai işlem uygulandı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Konya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, “Huzur ve Güven Şehri Konya’da” vatandaşların huzur ve sükunetini sağlamak için modifiyeli egzozlarla vatandaşın huzurunu bozan magandaların daima takipçisi olacaklarını belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61