banner43

Karabük’te DEAŞ ve PKK operasyonunda 3 kişi yakalandı

KARABÜK EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE BAĞLI TERÖRLE MÜCADELE (TEM) ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİN KENTTE DÜZENLEDİĞİ İKİ AYRI OPERASYONDA İKİ DEAŞ SİLAHLI TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ İLE BİR PKK’LI TERÖRİST YAKALANDI.

Karabük’te DEAŞ ve PKK operasyonunda 3 kişi yakalandı

Karabük Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin kentte düzenlediği iki ayrı operasyonda 2 DEAŞ Silahlı Terör Örgütü üyesi ile 1 PKK’lı terörist yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Karabük Emniyet Müdürlüğü TEM Şube ekiplerince düzenlenen operasyonda yabancı uyruklu olan 2 DEAŞ üyesi kıskıvrak yakalandı. Yakalanan 2 DEAŞ Silahlı Terör Örgütü üyesinden birinin örgütün internet sorumlusu diğerinin de örgüt içinde faaliyetleri bulunduğu tespit edildi. Gözaltına alınan 2 DEAŞ örgütü üyesinin TEM Şube’de sorgusu devam ediyor.

TEM ekiplerinin düzenlediği bir diğer operasyonda ise PKK-KCK’nın Suriye uzantısı olan PYD-YPG Silahlı Terör Örgütünün saha uzmanı olan 1 terörist kıskıvrak yakalandı. TEM ekibinin fiziki ve teknik takibinde olan PKK’lı terörist TEM Şubesindeki sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61