banner43

Jandarma’dan uyuşturucu ve tabanca operasyonu

JANDARMA EKİPLERİ DÜZENLEDİĞİ 2 AYRI OPERASYONLA; UYUŞTURUCU VE SİLAH TİCARETİ YAPAN 3 KİŞİ YAKALANDI. OPERASYONLARDA; 10 BİN ADET UYUŞTURUCU HAP, 1 ADET TABANCA ELE GEÇİRİLDİ.

Jandarma’dan uyuşturucu ve tabanca operasyonu

Jandarma ekiplerinin düzenlediği 2 ayrı operasyonla, uyuşturucu ve silah ticareti yapan 3 kişi yakalandı. Operasyonlarda, 10 bin adet uyuşturucu hap ve 1 adet tabanca ele geçirildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; Y.Ö., M.A. ve D.B. isimli şahısların yasa dışı yollarla temin ettikleri tabanca ve uyuşturucu hapları İstanbul ve çevre illerde piyasaya süreceği bilgisini aldı. Yapılan takip ve çalışmalar neticesinde; şüphelilerin Eyüpsultan ilçesi Pirinççi Mahallesi’nde faaliyet yürüttükleri tespit edildi ve çalışmalar bu bölgede yoğunlaştırıldı.

3 namlulu tabanca satıyorlarmış

Operasyon için düğmeye basan Jandarma ekipleri; söz konusu adreslerde ve şahısların kullandığı araçlarda arama yaptı. Aramalarda; şahısların üzerinde ve araçların çeşitli bölmelerine gizlenmiş vaziyette 10 bin adet ecstacy hap, 1 adet 6,35 3 namlulu tabanca ile 5 adet 6,35 mm fişek ele geçirildi.

Şüpheli D.B. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Y.Ö. ve M.A. çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla bağlantısı olduğu değerlendirilen kişi ya da kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61