banner43

Aksaray’da 10 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

AKSARAY’DA ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN HAKKINDA KESİNLEŞMİŞ 10 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN ŞÜPHELİ JANDARMA EKİPLERİNCE YAKALANIRKEN ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANARAK CEZAEVİNE KONDU.

Aksaray’da 10 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Aksaray’da çeşitli suçlardan hakkında kesinleşmiş 10 yıl hapis cezası bulunan şahıs jandarma ekiplerince yakalanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, karayolunda uygulama yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirdiği şahsın aranması olduğunu belirleyen jandarma ekipleri, yaptıkları araştırmada şahsın çeşitli suçlardan arandığını ve hakkında kesinleşmiş 10 yıl hapis cezası bulunduğunu tespit etti. Gözaltına alınan R.A. isimli şüpheli götürüldüğü İl Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61