banner43

Kemer Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine bin 200 liralık eğitim desteği

KEMER’DE EĞİTİM ALAN TÜM ÖĞRENCİLERİN ANA SINIFINDAN ÜNİVERSİTEYE KADAR KEMER BELEDİYESİ’NE EMANET OLDUĞUNU HER PLATFORMDA DİLE GETİREN BELEDİYE BAŞKANI TOPALOĞLU, ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERE VERİLEN BURS DESTEĞİNİ SÜRDÜRDÜKLERİNİ SÖYLEDİ.

Kemer Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine bin 200 liralık eğitim desteği

Kemer’de eğitim alan tüm öğrencilerin ana sınıfından üniversiteye kadar Kemer Belediyesi’ne emanet olduğunu her platformda dile getiren Belediye Başkanı Topaloğlu, üniversiteli öğrencilere verilen burs desteğini sürdürdüklerini söyledi.

Başkan Topaloğlu, eğitim desteği almak isteyen öğrencilerin 1 Eylül’den itibaren Kemer Belediyesi’ne başvuru yapabileceklerine işaret ederek, “Eğitimin her kademesine desteğimiz devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da aileleri Kemer’de ikamet eden ve üniversite okuyan öğrencilerimize ayda bin 200 lira burs vereceğiz. Geçen sene 700 lira burs veriyorduk. Ancak enflasyon ortada. Bu yıl bu rakamı bin 200 liraya çıkardık. Bin 200 lira çok fazla olmasa da öğrencilerimizin gönlünü almak ve onlara bir nebze de olsa maddi anlamda destek olmak istiyoruz. Öğrencilik hayatının zor olduğunu ben zamanında kendim de gördüm ve yaşadım. Onun için çocuklarımıza daha fazla sahip çıkmak istiyoruz. Öğrencilerimizden sadece başarı bekliyoruz. Tüm öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum” dedi.

Eğitim desteği olarak burs almak isteyen öğrencilerin 1 Eylül Cuma gününden itibaren Kemer Belediyesi’ne başvurabileceği bildirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61