banner43

TARIM’IN KALBİ 23. KEZ ANKARA’DA ATACAK

Tarım Sektörü 26-29 Eylül’de AGROTEC 2019’da buluşuyor.

TARIM’IN KALBİ 23. KEZ ANKARA’DA ATACAK

Türkiye’de sektörün en eski tarım fuarı olma özelliğine sahip olan AGROTEC Uluslararası Tarım Fuarı 26-29 Eylül’de tarım sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiriyor.

Türkiye’de tarım ve tarım teknolojilerinin ilerlemesinde en önemli yapı taşlarından biri olan AGROTEC Tarım Fuarı 23. Yılını kutluyor.

Balkanlardan Türki Cumhuriyetlere uzanan, bölgenin en büyük buluşma noktası AGROTEC 2019 23. Uluslararası Tarım Fuarı için geri sayım başladı. 26 Eylül’de kapılarını ziyaretçilerine açacak olan bu dev organizasyon yerli ve yabancı pek çok katılımcıyı bir araya getirecek.

Tarım sektöründe faaliyet gösteren tüm imalatçıları, sektöre ait kurum, kuruluş ve işletmeleri çiftçilerle bir araya getirme amacı taşıyan AGROTEC Tarım Fuarı, imalatçıların en son sistem ve teknoloji ile ürettikleri makine ve ürünlerini ziyaretçi ile buluşturacak.

26-29 Eylül tarihleri arasında Ankapark Wonderland Eurasia’da, İNFO Uluslararası Fuar Tanıtım ve Organizasyon A.Ş. organizatörlüğünde gerçekleştirilecek olan fuarda; Tarım Makineleri, Traktör ve Ekipmanları, İş Makineleri, Ürün Depolama Makineleri, Sulama Ekipmanları, Tarım İlaçları, Gübre, Organik Tarım, Sera, Sebze ve Meyve Fidancılığı, Hayvancılık, Drenaj Teknolojileri, Peyzaj ve Tarıma dair tüm ürünler yerlerini alacak.

Tarım sektörüne dair A’dan Z’ye her ürün, ekipman ve bilginin yer alacağı AGROTEC 2019 Tarım Fuarı’na milletvekilleri, bürokratlar ve çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.

AGROTEC 2019 ile eş zamanlı olarak Hayvancılık, Süt ve Yem Fuarı ile 3. Tohum ve Fidancılık Fuarı gerçekleşecek. Üç büyük fuarın açılış töreni 26 Eylül 2019 Perşembe günü saat 13.00’de olacak.

(Burda Haber)

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2019, 13:14

UPMEDYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61