banner43

Yıldırım’dan Güneş’e sert tepki

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Şenol Güneş vicdandan bahsediyor, o zaman onun gibi düşünenlerin gözünde Beşiktaş’ta aklanmadı. Trabzonspor’da çalışırken, Trabzonsporlulara şirin gözükeceğim diye açıklama yapılmaz" dedi....

Yıldırım’dan Güneş’e sert tepki
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Şenol Güneş vicdandan bahsediyor, o zaman onun gibi düşünenlerin gözünde Beşiktaş’ta aklanmadı. Trabzonspor’da çalışırken, Trabzonsporlulara şirin gözükeceğim diye açıklama yapılmaz" dedi.
Fenerbahçe’de bugün gerçekleşen divan kurulu toplantısında Başkan Aziz Yıldırım, hem Galatasaray hem de Beşiktaş ile ilgili sert açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı teknik adam Şenol Güneş’in şike süreciyle alakalı yaptığı yorumlara cevap veren Aziz Yıldırım, yarın oynanacak derbi maçıyla alakalı da iddialı yorumlar yaptı.
"Hukuken aklanmış olabilirler, ama bunun vicdanen yanıtı yok" şeklinde geçen hafta bir açıklama yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’e, Aziz Yıldırım yanıt verdi.
Yıldırım, "2009’da Trabzon’a kupa finalinde kaybettik. Şenol Güneş maçtan sonra bana ’Üzülmeyin, şampiyon siz olacaksınız’ dedi. Şenol Güneş’e zamanında çok destek verdik. Herkes kendisini eleştirirken biz arkasında durduk. Şenol Güneş şimdi demiş ki; ’Hukuken aklanmış olabilirler ama vicdanlarda aklanmadılar...’ Peki bizi içeri atarken vicdan var mıydı? Soruyorum şimdi; ’Beşiktaş şike yaptı mı? Ben Beşiktaş şike yapmadı’ diyorum. Peki Şenol Güneş’in vicdanında Beşiktaş aklandı mı, aklanmadı mı? Öğrenmek istiyorum. Şenol Güneş vicdandan bahsediyor. O zaman Şenol Güneş gibi düşünenlerin gözünde Beşiktaş’ta aklanmadı. Trabzonspor’da çalışırken Trabzonlulara şirin gözükeceğim diye açıklama yapılmaz" ifadelerini kullandı.
Basketbol Milli Takım antrenörü Ergin Ataman’ın aynı zamanda Galatasaray’ı da çalıştırmasını uzun süredir eleştiren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yine bu konu üzerinde durdu.
Yıldırım, "Ya Ergin Ataman Galatasaray’da devam edecek, ya da Milli Takım’ı bırakacak. Ben burada olduğum sürece milli takıma oyuncu göndermiyorum" diye konuştu.

"BİZ ARTIK GALATASARAY İLE DOST DEĞİLİZ"
Şike sürecinde ezeli rakipleri Galatasaray’ın tavrının yanlış olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Aziz Yıldırım, "Dostluklar kolay kazanılmaz. Dostlar hata yapsa da görmezden gelinir ama bizi rencide edecek hatalar olduğu zaman o dostluklar ebedi olamaz. Fenerbahçe, geçmişte baktığınız zaman Galatasaray’la her zaman yardımlaşmıştır. Biz hapishaneye girdikten sonra burada bir play-off oynayıp şampiyon oldular. Bir zevki tatmak için sahada o rezilliği yaşatmamak lazımdı. Bunlar o rezilliği yaptılar. Bize saygı göstererek kupayı kendi sahalarında alacaklardı. Biz artık dost değiliz" dedi.
Yarın oynanacak derbi maçı hakkında da yorumda bulunan Yıldırım, "Fenerbahçe’yi yeneceğiz diyorlar. Yenemezler. Ayakları titriyor şu an. Yarın yine titreyecekler. Tarih ben bırakana kadar da devam edecek. Ben başkanken yenilmeyiz" ifadelerini kullandı.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61