banner43

"Yeni transferlerin hepsinden memnunum"

Fenerbahçe’nin hocası Pereira, FC Voluntari’yi 3-1 yendikleri maçın arından, "Halen istediğimiz fizik kondisyonda değiliz. Ama oyun dinamiğimizi sahaya yansıtmayı başardığımızı düşünüyorum" dedi. Pereira, yeni transferlerin hepsinden...

"Yeni transferlerin hepsinden memnunum"
Fenerbahçe’nin hocası Pereira, FC Voluntari’yi 3-1 yendikleri maçın arından, "Halen istediğimiz fizik kondisyonda değiliz. Ama oyun dinamiğimizi sahaya yansıtmayı başardığımızı düşünüyorum" dedi. Pereira, yeni transferlerin hepsinden memnun olduğunu dile getirdi.
Düzce 18 Temmuz Şehir Stadyumu’nda Romanya takımlarından FC Voluntari’yi 3-1 mağlup eden Fenerbahçe’de Teknik Direktörü Vitor Pereira, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kondisyon olarak kesiklerinin bulunduğunu ifade eden Pereira, “Bizim açımızdan iyi bir maç oldu. Tempolu bir oyun oynamak için yeterli değildik. Ancak genel olarak oyunumuzu beğendim. Çok pozisyona girdik ve oyunu kontrol ettik. Aynı zamanda gençlerimiz gösterdiği performanstan da memnunum. Kişiliklerini sahaya yansıttılar. İyi bir antrenman maçı oldu” diye konuştu.
Mehmet Topal’ın maçın 40. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmasını da değerlendiren Pereira, “Umarım ciddi bir sakatlığı yoktur. Zemininde durumundan dolayı sakatlık yaşandı. İyi bir zemin vardı ama bazı bölgelerde sıkıntılar yaşadık. Bu nedenle Mehmet Topal kasık bölgesinde bir rahatsızlık hissetti. Ben çok ciddi olacağını düşünmüyorum. Tabii ki doktorumuza sorarak karar vereceğiz” ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe’nin hazırlık kamp boyunca oynadığı 3 hazırlık maçında ilk kez galibiyet almasıyla ilgili bir soruya ise Pereira, sözlerine şöyle devam etti:
“İlk defa A takımdan bu kadar oyuncuyla da sahadaydık. Bu aksam bu açıdan da değerlendirmek lazım. Oynadığımız diğer 2 maç neredeyse takımızın tamamı alt yapıdan gelen oyunculardan oluşuyordu. Onlardan daha fazla şey beklemek yanlış olurdu. Ama bugün A takımdan oyuncu ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıktık. Bu nedenle oyun seviyemiz doğal olarak yükseldi. Gençlerde bu çalışma süresi ardından bizim ne isteğimizi iyi anladılar. Bizim bu seneki beklentilerimiz herkes daha iyi anladı. Doğal olarak da daha iyi bir performans gösterip 3 maç arasında en iyi oyunumuzu oynadık."
Pereira son olarak kamp boyunca oyuncuların performansından memnun olduğunu sözlerine ekledi.
(İHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61